Suomi oli täysi vastaantulija Lontoon illassa.

Suomi kohtaa Englannin Wembleyllä.

| Päivitetty

Englanti–Suomi 2–0 (0–0)

Jalkapallomaailman kärkimaihin lukeutuva Englanti kaatoi Suomen Kansojen liigan ottelussa tiistai-iltana 2–0. Lontoon Wembleyllä pelatun ottelun tulos mairitteli Huuhkajia.

Ottelu oli harvinaisen yksipuolinen näytös, ja Englanti hallitsi sitä käytännössä alusta loppuun. Jättisuosikki loi lukuisia vaarallisia tilanteita hyökkäyspäähän, mutta hyökkääjien tehottomuus ja Huuhkajien huippuvahdin Lukas Hradeckyn torjunnat pitivät lukemat maltillisina.

Huuhkajien puolustus kesti armottoman painostuksen vielä ensimmäisellä puoliajalla, ja tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla väistämätön kuitenkin tapahtui. Harry Kane laukoi ensin 1–0-maalin 57. peliminuutilla ja tuplasi illan toisellaan johdon 76. minuutilla.

Huuhkajat ei onnistunut luomaan ottelussa yhtäkään vaarallista tekopaikkaa.

Huuhkajien taival tämän syksyn Kansojen liigassa on alkanut takkuisasti. Ensin Suomi hävisi Kreikalle vieraissa 0–3, nyt Englannille 0–2.

Huuhkajien ottelut jatkuvat seuraavaksi lokakuun 10. ja 13. päivä kotiotteluilla Irlantia ja Englantia vastaan.