

## Public Health Advisory Board (PHAB)

## **AGENDA**

April 2, 2024 12:00 – 1:30pm Stan Owen Room, Health Services Building 2577 NE Courtney Dr., Bend LUNCH PROVIDED!

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	May 7, 2024

Topic and Lead		Notes
Gathering and Lunch		
15 minutes		
	(12:00-12:15)	
Introductions		
5 minutes – Rob Ross		
	(12:15-12:20)	
Approval of February & March Minutes		
5 minutes	(12-20 12-25)	
	(12:20-12:25)	
<ul> <li>Announcements and Updates</li> <li>10 minutes</li> <li>Any Public Comment?</li> <li>Any group announcements or updates?</li> <li>Environmental Health Fees update – Tom</li> <li>Health Heroes Award - Tom</li> </ul>	(12.2E 12.2E)	
	(12:25-12:35)	
An Approach to After-Action Review 30 Minutes – Carissa Heinige, Emergency Preparedness Coordinator; Marissa Cummings, Management Analyst (12:35-1:05)		
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring)		
20 minutes – All PHAB Members		
	(1:05-1:25)	
Adjourn		