

Rnd 8 Washougal National Weekend Schedule NBC

July 18-20, 2024 Subject to network schedule changes

ТН		RG	אח	W
	~		_,	

SATURDAY

9:00am Registered Team Parking

FRIDAY

8:00am - 5:00pm Amateur Racing

9:00am Registered Team Parking

9:00am - 5:00pm Will Call

9:30am Privateer Parking

12:00pm- 3:00pm Technical Control

1:00pm - 2:00pm Media Activity

NBC 450 CLASS FIRST

7:00am - 2:00pm Rider Services / Will Call Opens 7:15am - 7:30am Riders Meeting at AMA Semi 7:30am - 7:45am Chapel Service at AMA Semi

8:00am - 8:15am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free) (Start off Gate)

8:20am - 8:35am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
8:40am - 8:55am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
9:00am - 9:15am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
9:20am - 9:45am Track Maintenance (NO START PRACTICE)

9:45am - 10:00am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed (Start off Gate)

10:05am- 10:20am
450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:25am - 10:40am
250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:45am - 11:00am
250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

11:35pm -12:00pm OPENING CEREMONIES

12:00pm-12:10pm 450 Class Sight Lap

12:10pm-12:45pm 450 Class Moto #1 LIVE NBC

 12:50pm-1:00pm
 Podium Interviews

 1:00pm-1:10pm
 250 Class Sight Lap

 1:10pm-1:45pm
 250 Class Moto #1

 1:50pm-2:00pm
 Podium Interviews

1:50pm-2:20PM Halftime

 2:15pm-2:23pm
 450 Class Sight Lap

 2:25pm-3:00pm
 450 Class Moto #2

 3:00pm-3:10PM
 450 Winners Circle

 3:16pm-3:24pm
 250 Class Sight Lap

 3:24pm-4:00pm
 250 Class Moto #2

 4:05pm-4:15pm
 250 Winners Circle

Version # 2 4:49 PM6/10/2024