<
>

Ondanks megascore verliezen Warriors opnieuw

Het loopt nog alles behalve op rolletjes in het nieuwe NBA-seizoen bij regerend kampioen Golden State Warriors: ondanks een puntenaantal van 129 werd er toch weer verloren. Dit keer was Orlando Magic – al was het maar met één punt verschil – te sterk: het werd 130-129.

Magie
Jalen Suggs beleefde een waanzinnige NBA-nacht namens de ploeg uit Orlando. 9 van zijn in totaal 26 punten punten maakte Suggs in de laatste twee minuten van de wedstrijd. Het werd een nacht waarbij Orlando Magic zijn naam eer aan deed: in de tweede helft kwam de ploeg terug van een achterstand van 16 punten.

Sterspeler van de Warriors Stephen Curry was goed voor 39 punten en 9 assists en Klay Thompson schreef er ook nog 27 op zijn naam. Ondanks dat dus weer geen overwinning voor de Warriors en moet er wat veranderen volgens coach Steve Kerr.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zie je Celtics – Bulls om 00:45 uur LIVE op ESPN.